Košarka

Barcelona pomela Lottomaticu

Kristian Hohnjec • petak, 29.02.2008.

Repešina Lottomatica u prvom dijelu Eurolige već se osladila pobjedom u Blaugrani. Ovoga puta, međutim, nisu imali šanse. Odlična Barcelona povela je od samog starta, a jednostrana utakmica završila je rezultatom 86:57. Kasun i Ukić upisali su korektne brojke....

Barcelona je povela od samog starta, u drugoj četvrtini bilo je već enormnih 39:11, a Lottomatica nikad zapravo nije bila u igri. "Zahvaljujem navijačima. Nakon poraza u ligi, reagirali su veoma dobro. Mislio sam da smo posao završili u drugoj četvrtini, no tada smo im dozvolili seriju 12:0. U drugim utakmicama nas to može koštati pobjede. Unicaja igra odlično na domaćem terenu, za pobjedu u Malagi morat ćemo biti dobri u svim segmentima igre", rekao je trener Katalonaca Xavier Pascual.

Najbolji pojedinci susreta bili su Gianluca Basile (19 koševa) i Jaka Laković (17 poena), dok je kod Lottomatice prednjačio David Hawkins (18 koševa).

Mario Kasun imao je vrlo dobar učinak s obzirom na minutažu - pet poena i sedam skokova u 12 minuta. Roko Ukić pak za 22 minute ubacio je 11 koševa (2/5 za dva, 2/3 za tri), no ostao je bez asistencije uz tri izgubljene lopte.

Barcelona u sljedećem odlazi u goste Unicaji, dok u Rim stiže CSKA.

Euroliga, skupina G, 3. kolo: Barcelona - Lottomatica 86:57.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!