Rukomet

Červar: "Zaslužili smo pobjedu"

Mario Lešković • nedjelja, 02.03.2008.

Nakon susreta, u press zoni vladalo je dvojako raspoloženje. Zagrebaši su bili oduševljeni pobjedom i prvim mjestom dok su gosti rigali vatru prema sucima...

Među prvima, izjavu je dao najperspektivniji hrvatski rukometaš, Domagoj Duvnjak koji je rekao: "Skidam kapu svim suigračima. Jednostavno su svi dali sve od sebe i ne mogu vjerovati da smo i treći put uspjeli svladati, na papiru, bolju momčad od nas. Utakmica je bila jako teška za igrati."

Poslije njega, novinarima se obratio Nikša Kaleb koji je kao i uvijek dao duhovit komentar na upit novinara u vezi suđenja: "Smatram da se gosti nemaju što buniti jer ništa bolje ili gore suđenje nije bio u Hamburgu pa neka se žale upravi vodovoda."

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

Na press konferenciji, gostujući trener je rekao: "Čestitam Zagrebu na pobjedi. Smatram da je još uvijek sve otvoreno i da ništa nije izgubljeno. Utakmica je mogla otići na obje strane, ali ovoga puta više sreće imali su domaćin." Dojma smo da mu je na jeziku ostala rečenica da su zagrebaše pogurali suci, ali je svjestan da kraj pune dvorane jednostavno drugačiji rezultat niti nije bio moguć.

Na sve to, domaći trener Červarje rekao: "Čestitam Hamburgu na korektnoj igri. I mi smo imali prigovore na suđenje kod njih, ali nam nitko ne može umanjiti zasluženost pobjede. Cijela Europa priča da je Zagreb najugodnije iznenađenje ovogodišnje Lige prvaka."

Slika 2 od 2.
Foto: Davor Sajko

Uz Červara bio je i Igor Vori koji je osvrnuo na činjenicu da su u ovom trenutku prvi na ljestvici, a tko izgubi ima se pravo ljutiti. "Imamo šanse za polufinale, ali pustite nas da malo uživamo kao prvi na ljestvici i imamo vremena razmišljati o daljnjim susretima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!