Nogomet

"Arsenal zna s loptom, no mi smo moćniji"

Tomislav Pacak • petak, 21.03.2008.

Vikend odluke. Tako mnogi nazivaju predstojeće kolo Premiershipa koje donosi oglede Manchester Uniteda i Liverpoola te Chelseaja i Arsenala. Nakon niza remija u koji su upali nakon ozljede Eduarda da Silve, Topnici znaju da na Stamford Bridgeu moraju polučiti dobar rezultat ako žele ostati uz bok Manchester Unitedu, no Didier Drogba upozorio ih je da to neće biti lak zadatak...

I Chelsea bi se pobjedom mogao priključiti u borbu za naslov, a ovako napeti vikend iznimno veseli tamnoputog napadača iz Obale Bjelokosti: "Ovo će stvarno biti poseban vikend. Nemoguće je predvidjeti pobjednike, ali iskustvo će biti potrebno u nedjelju."

Drogba priznaje da Arsenalova igra izgleda oku lijepa, ali ne vjeruje da će to presuditi međusobni ogled: "Arsenal je prekrasna momčad s loptom, ali mi smo jako moćni. U ovom razdoblju sezone nećete vidjeti puno golova jer su sve utakmice igrane pod velikim pritiskom. Nadam se da možemo biti snažniji u velikim ogledima."

Sjajnog napadača čekaju ogledi s bivšim suigračem Williamom Gallasom i sunarodnjakom Kolom Toureom: "Nadam se da ću zabiti pogodak u nedjelju. Igrat ću protiv svojih prijatelja, ali i oni znaju da im neće biti lako. Oni su vrhunski igrači i trebat će mi pomoć od publike da uznemirim Williama."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!