Nogomet

Redknapp: "Kranjčar trenira i u slobodno vrijeme"

Tomislav Pacak • srijeda, 09.04.2008.

Niko Kranjčar definitivno proživljava najbolje trenutke karijere - nakon što je s Portsmouthom pronašao put do finala FA kupa, sjajnim je pogotkom Mornarima donio pobjedu protiv West Hama i zaslužio nove hvalospjeve trenera Harryja Redknappa...

Ljubav je trenutno obostrana - nakon što je prošlog tjedna hrvatski reprezentativac nahvalio menadžerske sposobnosti Redknappa, trener mu je uzvratio na isti način nakon dvoboja protiv West Hama u kojem su gosti s juga Engleske slavili s 1:0.

Portsmouth igra u zaista dobroj formi i na najboljem je putu da osigura nastup u Europi iduće godine - u finalu FA kupa bit će veliki favorit protiv Cardiffa, a u Premiershipu zaostaje četiri boda za petoplasiranim Evertonom.

U toj sezoni iz snova za Pompey Kranjčar igra jednu od ključnih uloga, a Redknapp je osim poznatih Kranjčerevih vrlina nahvalio i neke nove: "Kranjčar ima sjajne sposobnosti, može se izvući na udarac i zabijati golove. Nije propustio utakmicu od listopada, trenira i u slobodne dane i ima fantastične vještine."

Redknappa, dakako, veseli igra cijele momčadi: "U sjajnoj smo formi i pokazali smo dobar karakter nakon pobjede u polufinalu FA kupa. Sustav kojim trenutno igramo nam dobro leži. Dobro je odigrala cijela momčadi, a nekoliko se individualaca istaknulo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!