Nogomet

Grant: "Bili smo bolji"

Goran Tomičić • četvrtak, 22.05.2008.

U dramatičnom finalu Lige prvaka Chelsea ipak nije uspio pobijediti Manchester United. Avram Grant naglasio je kako je njegova momčad odigrala dobru utakmicu, a Frank Lampard misli da je nogomet ponekad okrutan...

Avram Grant je ponosan na svoje igrače: "Što da kažem? Bili smo bolji, dva puta smo pogodili gredu i onda smo izgubili na jedanaesterce. John Terry jedan je od najzaslužnijih što smo bili ovdje. Danas je moja momčad odigrala odlično i ponosan sam. Terry je bio sjajan tijekom cijele sezone, kao i u ovoj utakmici. Upravo zbog njega Manchester United nije imao mnogo prilika i žao mi je našeg kapetana i cijele momčadi."

Izraelac je optimističan u vezi budućnosti: "Ovo nije bilo posljednji puta da gledate Chelseaja u finalu. Opet ćemo se plasirati, ali i osvojiti naslov."

Frank Lampard misli da njegova momčad nije imala sreće: "Kad smo se probudili i počeli dobro igrati pogodili smo vratnicu i gredu, te smo sigurno izgledali kao snažnija momčad. Rasplet je vrlo okrutan, ali nogomet je ponekad takav. Znali smo da ćemo preciznim proigravanjima početi dominirati. Dobro smo igrali i osjećao sam da možemo postići gol."

"John je Chelseajev zaštitni znak. Želio je pobjedu više od svih i nema mnogo braniča koji bi htjeli pucati tako važan jedanaesterac. Kapetan je promašio, ali vjerujem da će se brzo oporaviti", ni Lampard ne krivi svog kapetana.

Jedan od ključnih igrača viceprvaka Europe i Engleske priznao je da mu je zbog nedavne smrti majke bilo teško igrati: "Bio sam emotivno iscrpljen. Ova utakmica je zbog smrti majke za mene postala gotovo nevažna. Suigrači su bili fantastični i vrlo sam sretan što ih imam, pa sam htio biti ovdje s njima i osvojiti Ligu prvaka."

Chelsea je u završnici sezone izgubio dva važna trofeja, no i Lampard je optimističan: "Vratit ćemo se jači jer imamo karakter i dobru momčad, što smo pokazali i danas."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!