Ostali sportovi

Salona open ponovno Pujankama

Jadranka Pongrac • ponedjeljak, 09.06.2008.

Međunarodni judo turnir "Salona Open" održava se već sedmu godinu za redom u spomen poginulom hrvatskom branitelju Damiru Puškarić - Kaju. Turnir je održan u subotu 31. svibnja u sportskoj dvorani OŠ Bilankuša u Solinu i nastupilo je 16 klubova sa ukupno 305 natjecatelja iz Slovenije, Češke, Austrije i Hrvatske. Od hrvatskih klubova nastupili su judaši Rijeke, Dubrovnika, Zadra, Trogira, Omiša, Splita, Kaštela, Podstrane i Solina. Natjecanje je održano u ženskoj i muškoj konkurenciji najmlađih uzrasnih skupina djevojčica i dječaka te kadetkinja i kadeta...

Slika 1 od 1.
Foto: Jadranka Pongrac

Vrijedni organizatori turnira bili su članovi JK Solin na čelu sa predsjednikom kluba gospodinom Ilijom Kokezom i tajnikom gospodinom Brankom Crnovim. Natjecatelje je otvorio gradonačelnik Solina, a pehare i odličja najboljima na kraju natjecanja dodijelio je dogradonačelnik Solina gospodin Petar Režić. Za prve tri najuspješnije ekipe organizator je osigurao prigodne pehare, a za pojedinačne pobjednike zlatne srebrne i brončane medalje.

Najbrojniju i ujedno najuspješniju ekipu izveli su braća Preradović, treneri judo kluba Pujanke iz Splita, koji su u ukupnom plasmanu po treći put osvojili prvo mjesto sa 106 bodova, iza njih su JK Dubrovnik sa 100 bodova i JK Solin sa 92 boda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!