Nogomet

Audio: Klasnić i Rakitić

Bernard Jurišić • utorak, 10.06.2008.

(Iz Bad Tatzmannsdorfa za Sportnet.hr Bernard Jurišić). Dva dana nakon Beča, a prije Klagenfurta, Ivan Klasnić i Ivan Rakitić družili su se s novinarima u Bad Tatzmannsdorfu. Cijelu konferenciju možete poslušati u audio obliku...

Ivan Klasnić: "Bilić nam još nije rekao kako ćemo igrati protiv Njemačke, ali svi smo spremni i znamo što nam je činiti protiv Njemačke. Nijemci su pokazali da su dobri, dobili su 2:0, odlično kombinirali. U dvoboju su jaki i moramo biti oprezni u svakom dvoboju, biti čvrsti i dobiti bez obzira kako. Svi znamo da moramo igrati bolje nego protiv Austrije."

"Nijemci znaju naše kvalitete, ali znamo i mi njihove. I mi i oni imamo po tri boda i možda bi nam i bod bio dobar, no moramo igrati na pobjedu i tako će i biti. Puno nas igra u Njemačkoj i dobro ih poznajemo, to bi mogla biti naša prednost."

Audio konferencija

Izjave za medije Ivana Klasnića i Ivana Rakitića

Ukoliko klikom na linkove ne dobivate zvučni zapis, kliknite desnom tipkom miša na link te potom na "Save Link As..." ili "Save Target As..." ovisno o pregledniku kojeg koristite, kako biste datoteke skinuli na svoje računalo.

Ivan Rakitić: "Izbornik nam još nije kako ćemo igrati protiv Nijemaca, pa ne znam hoću li biti u prvom sastavu. Svi smo spremni i gladni uspjeha u toj utakmici. Nijemci su odigrali dobro protiv Poljske, pogledali smo utakmicu u dosta razgovarali o njoj. Mislim da je sve na nama, ako odigramo najbolje kako znamo nećemo se bojati ničega. Znamo da su oni moćni, ali mi tu utakmicu želimo dobiti."

" Trener je odlučio da me ne koristi, dobili smo i to je najvažnije, a u drugoj utakmici ćemo vidjeti. Naravno da bih želio zaigrati. Moramo Nijemcima dokazati da kod nas neće biti prolaza, da od početka primjete da imamo kvalitetu za doći do pogotka i pobjede."

Cijelu konferenciju za novinare možete poslušati u audio zapisu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!