Nogomet

Bruckner sprema promjene

Goran Markuš • utorak, 10.06.2008.

Nakon neuvjerljive igre protiv Švicaraca izbornik Češke reprezentacije, Karel Bruckner je najavio promjene u momčadi za nadolazeći susret protiv Portugalaca koji su do svoje prve pobjede stigli potpuno nadigravši reprezentaciju Turske…

Nakon posljednjeg jučerašnjeg treninga izbornik Češke reprezentacije, Karel Bruckner najavio je promjene u prvoj postavi za nadolazeći ogled protiv najvećih favorita skupine, reprezentacije Portugala. "U svjetlu onoga što smo pokazali protiv Švicaraca morat ćemo neke stvari promijeniti ukoliko želimo uspješno nastaviti ovo natjecanje", izjavio je Bruckner.

Kako je 35-godišnja zvijezda njegove reprezentacije, Jan Koller najavio odlazak iz reprezentacije nakon europske smotre realno je očekivati kako neće biti maknut iz prve postave, no zasigurno će se očekivati bolja predstava od one u prvom susretu.

Pošto je Bruckner već nekoliko puta napomenuo da je zadovoljan sa obranom logično je očekivati promjene na sredini terena. Tako se nagađa kako će igrač engleskog Readinga, Marek Matejovsky zamijeniti Davida Jarolima čijom igrom Karel nije bio zadovoljan. Jarolim je bio upitan dali bi želio nastupiti i protiv Portugalaca na što je on kratko i jasno odgovorio: "Naravno!".

Također, mnogi očekuju ulazak najboljeg strijelca EURA 2004, Milana Baroša u prvu postavu, dok se za mladog Vaclava Sverkoša unatoč pogotku koji je zabio predviđa još jedan nastup, ali tek nakon ulaska s klupe. Naravno, pošto je njihov ogled protiv Portugalaca već sutra na rasporedu Bruckner je naglasio kako nema vremena za neke veće promijene stoga možemo očekivati još jedan nastup Češke reprezentacije sa 4-5-1 formacijom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!