Nogomet

Bruckner i dalje tajanstven

Goran Markuš • srijeda, 11.06.2008.

Karel Bruckner niti nakon dolaska u Genevu gdje će češka reprezentacija se danas susresti sa odličnim Portugalcima nije otkrio kakve se promjene u momčadi spremaju još od posljednje utakmice protiv reprezentacije Švicarske...

Nakon neuvjerljive pobjede protiv domaćina EURA, reprezentacije Švicarske češki izbornik Karel Bruckner nije u javnost službeno izašao sa informacijama o promjenama koje se očekuju u nadolazećem ogledu protiv favorita skupine A, reprezentacije Portugala. Iako mnogi očekuju Mareka Jankulovskog na mjestu Davida Jarolima točnu Brucknerovu odluku očito ćemo saznati tek neposredno prije početka susreta.

Na službenoj novinarskoj konferenciji Bruckner se osvrnuo na igru Portugala koju je okarakterizirao kao vrlo kvalitetnu, no s druge strane i sasvim predvidljivu. Upravo tu predvidljivost Portugalaca Karel namjerava iskoristiti kako bi izvukao maksimum iz današnjeg susreta.

Nakon mnogih poteškoća Bruckner napokon može računati na sva 23 člana reprezentacije što će mu zasigurno otežati izbor prve postave za današnji ogled iako mnogi vjeruju kako je izbornik ovu odluku već donio.

Možda je zanimljivo još spomenuti kako je dan prije odlaska Čeha iz njihovog službenog boravišta u Seefeldu otkrivena krađa triju karata i nešto gotovine iz sobe još uvijek anonimnog člana češke delegacije. Očekivano, odgovornost je preuzeo vrh hotela nakon čega je uslijedilo pooštrenje sigurnosti i zamjena jednog dijela osoblja samog hotela.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!