Nogomet

Bruckner: "Bit ćemo spremni za treću utakmicu"

Martina Oštrić • četvrtak, 12.06.2008.

Česi će prolazak u četvrtfinale natjecanja tražiti protiv Turaka, koji su danas sa 2:1 pobijedili Švicarce. U češkom taboru svi su složni da je njihova reprezentacija odlično odigrala prvo poluvrijeme, no zabrinuti su igrom u drugom...

Češki izbornik Karel Bruckner misli da su njegove izmjene bile dobra odluka, no požalio je zbog činjenice da su njegovi igrači već nakon prvog dijela ostali bez snage. „Napravio sam dvije izmjene, i mislim da su odigrale dobro", branio se Bruckner.

Prvi čovjek češke reprezentacije tvrdi kako je njegova momčad u prvom poluvremenu pokazala da su odlična momčad. "Znamo kako igrati i napad i obranu", a za neke je igrače naglasio kako su odigrali bolje nego protiv Švicarske. „Imali smo više šansi za gol nego u prvom meču jer smo tada imali ozbiljnih problema u napadu kojih danas nismo imali".

Izbornik je posebno pohvalio igru Jaroslava Plašila, kao i dvije rezerve, Milana Baroša i Mareka Matejovskog. "Plašil je bio odličan, a Baroš je dokazao da je visoko kvalitetan igrač. Matejovsky je odlično igrao u prvom poluvremenu, i imao dovoljno snage u drugom".

Potom se osvrnuo na lošu igru u drugom poluvremenu. "Vidjeli smo da se momčad polako umara, a protivnik je odlično odigrao napad. Nisu samo išli u protunapad, već su imali odličan prijelaz iz napada u obranu. Oni su odigrali vrlo dobro, ali za nas još uvijek nije sve gotovo. Još uvijek imamo treću utakmicu, i bit ćemo spremni za nju", optimistično je završio Bruckner čestitavši protivniku na pobjedi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!