Nogomet

Bak: "Imamo male izglede"

Goran Tomičić • ponedjeljak, 16.06.2008.
Bak: "Imamo male izglede"
Foto: EPA

Poljski branič Jacek Bak izjavio je da očekuje plasman svoje momčadi u finale Europskog prvenstva kako bi on mogao upisati 100 nastupa u reprezentaciji, no svjestan je da su mali izgledi za prolaz skupine...

Protiv Hrvatske će Bak 97. put nastupiti za Poljsku i prema službenim podacima je igrač s najviše reprezentativnih utakmica. Prema nekim statistika Kazimerz Deyna ima 103 odigrane utakmice, dok je Grzegorz Lato nastupio tri puta manje, ali Fifa u službenim podacima ne računa nastupe na Olimpijskim igrama.

"Nikad nisam mislio da ću odigrati toliko utakmica ta Poljsku. Blizu sam broju 100 i to želim ostvariti tijekom Europskog prvenstva. Naravno da će biti teško, ali protiv Hrvatske moramo odigrati najbolje što možemo. Postoji mogućnost da ću nakon ovog natjecanja završiti reprezentativnu karijeru, ali još nisam siguran. Odlučit ću nakon susreta s Hrvatskom", izjavio je Bak.

Privremeni kapetan reprezentacije vjeruje u uspjeh: "Ostaje nam još samo jedna utakmica i ne želim govoriti o oproštaju od natjecanja. Još se nadamo i želimo dobro odigrati. Navijači vjeruju u nas, iako smo ih malo iznevjerili. Osjećamo se malo glupo, ali nogomet je takav. Htjeli smo najbolje, no nismo uspjeli. Imamo male izglede, ali moramo pobijediti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!