Nogomet

Domenech još uvijek razmišlja

Maja Giljanović • utorak, 17.06.2008.
Domenech još uvijek razmišlja
Foto: EPA

Francuski izbornik Raymond Domenech još uvijek nije siguran koji sastav poslati večeras na teren u odlučujućoj utakmici Skupine C protiv starog mu nemezisa, Italije...

Jučerašnji su trening odradila pod punim optrećenjem sva 23-ojica, ali Domenech se odlučio: "Prespavati noć, vidjeti ih kako dišu tijekom dana i u 18 sati donijeti odluku".

Špijuni, pak, sugeriraju da će Thurama, Sagnola, Maloudu i Makelelea protiv svjetskih prvaka zamijeniti redom Abidal, Clerc, Benzema i Diarra.

Javnost kod kuće je u šoku - finalist SP prije dvije godine, svjetski 1998. i europski prvaci 2000. vise, a stručni suradnik L'Equipea Emmanuel Petit bez ustručavanje kaže: "Momčad je u rasulu i odnosi među igračima su praktički nepostojeći. Domenech je ljudski, taktički, logistički i zapravo u svakom pogledu pogriješio - fijasko koji nas po svemu sudeći večeras čeka posve je realna posljedica zadnje dvije godine otkad su na površinu izbile prve trzavice".

Što se "stručnjaka" tiče - vodeće kladioničarske kuće Francuze su također prežalile. Primjerice kod engleskog William Hilla, 30 uloženih eura na Les Bleus vam u slučaju njihova prolaza u četvrtfinale donosi 130, Talijane 105, a Rumunje 65 eura.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!