Nogomet

Velike glavobolje Dinamovog suparnika

Antonija Pavlić • srijeda, 09.07.2008.
Velike glavobolje Dinamovog suparnika

Dinamov protivnik u prvom pretkolu Lige prvaka, sjevernoirski Linfield, neočekivano je pokleknuo u susretu s drugoligašem Carrick Rangersom. Posljednja provjera sjevernoirskog prvaka pokazala je da zagrebački Dinamo u međusobnom susretu ipak ne bi trebao imati većih problema...

Ako Dinamo za tjedan dana u susretu s Linfieldom prikaže igru kojom je jučer razbio Olimpiju, te ako Čileanac Morales, koji je, čini se, najbolja akvizicija zagrebačkog kluba u proteklih nekoliko godina, bude na očekivanoj razini, Dinamo ne bi trebao imati nikakvih problema u susretu sa sjevernoirskim prvakom.

Iako su bili veliki favoriti, a golom Conora Downeyja u 18. minuti i poveli, napadač Rangersa Robbie White do poluvremena je okrenuo rezultat i zaključio susret na stadionu Taylors Avenue. Iako je u drugom dijelu bio bolji, Linfield je pokazao iznimno slabu realizaciju te propustio nekoliko izglednih prilika. Najizgledniju, onu u 66. minuti, promašio je Peter Thompson, kada je iz kaznenog udarca pogodio gredu.

Linfield je nastupio u sastavu: Mannus (Addis), Hagan, Harkness (Martin), Murphy, Bailie, Mulgrew, Gault, McAreavey, O'Kane, Downey, Thompson, a u igru su ušli i rezervni vratar Stuart Addis te napadač John Martin.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!