Ostali sportovi

"Atraktivni i bez Balića"

Ivana Strahija • utorak, 12.08.2008.
"Atraktivni i bez Balića"
Foto: Axel Heimken

Hrvatski rukometni izbornik Lino Červar nije štedio riječi pohvale za svoje igrače, koji su bez svoj najvećeg motivatora na parketu, Ivana Balića, odslično odradili susret s Brazilom.

"Pristup je bio jako dobar, imali smo probojnost i odgovoran pristup od početka do kraja. Losert je bio sjajan, morao sam ga motivirati malo prije utakmice govoreći mu da je sada prvi vratar olimpijskih pobjednika, a ne tek treći vratar Barcelone. Važno je i što je Džomba odigrao prvu utakmicu nakon operacije. procijenio sam da je sada pravi trenutak da ga stavim u momčad", ispričao je Červar za HRT.

Naši su Pakleni na svega korak od četvrtfinala: "Sad smo jako blizu četvrtfinala, matematički ga još nismo osigurali, ali, ne potjcjenjujući protivnike, realno je da smo ovom pobjedom među osam najboljih. No, sada je stvarno teško procijeniti koga ćemo dobiti u četvrtfinalu jer je druga skupina puno izjednačenija."

Osvrnuo se Lino i na Balićevuozljedu, pošto Ivano sam odbija komentirati svoje zdravstveno stanje: "Ono što je sigurno jest da nas u četvrtfinalu čeka jak protivnik i da zasad ne znam hoću li moći računati na Balića. Treba biti jako oprezan o prosudbi kada ga uvesti, ruptura od dva centimetra duljine se vrlo lako može i povećati u jednoj napornoj utakmici."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!