Košarka

Efesu centarsko pojačanje

Branimir Korać • petak, 28.11.2008.
Efesu centarsko pojačanje
Foto: Davor Sajko

Efes Pilsen nije najbolje startao u Euroligi, svakako su očekivali bolji omjer od sadašnjih 2-3, a djelomično je za to kriva ozljeda našeg centra Marija Kasuna. Stoga je Uprava kluba dovela još jedno centarsko pojačanje i to iskusnog Predraga Drobnjaka...

Bivši reprezentativac Srbije, iskusni centar Predrag Drobnjak, pomoći će Efes Pilsenu u nastavku sezone. Od 33-godišnjeg veterana očekuje se da donese istanbulskoj momčadi ono što joj najviše nedostaje, snagu pod obručem i zatvaranje napadačkog skoka s čime imaju najviše problema.

Drobnjak je u bogatoj karijeri već nastupao u dresu Efesa i to od 1998. do 2001. godine, neposredno prije odlaska u NBA ligu gdje se baš i nije previše naigrao. Četiri godine proveo je "preko bare" i nosio dres Seattlea, Atlante i LA Clippersa da bi se vratio u Europu i potpisao za Tau Ceramicu. U Španjolskoj je bio jednu sezonu i zatim se vratio na mjesto svojih najboljih igara, u matični Partizan. Prošlu sezonu proveo je u Gironi, ovu bio na platnom popisu Bešiktaša i sada ponovno postao član Efes Pilsena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!