Rukomet

Foto: Završena zagrebačka Arena

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 15.12.2008.
Foto: Završena zagrebačka Arena
Foto: FaH

Najveća sportska arena u Hrvatskoj danas je i službeno završena. Zagrebačka Arena, koja će u svoju utrobu moći primiti 15.000 gledatelja, izrasla je u pravu ljepoticu...

Od danas je zagrebačka Arena i službeno završena. Sportska dvorana koja će ugostiti finale Svjetskog rukometnog prvenstva 2009. niknula je na jugozapadnom ulazu u glavni grad i pretvorila se u prekrasnu multifunkcionalnu građevinu koja će obogatiti sportsku, ali i kulturnu ponudu Zagreba i Hrvatske.

Dvoranu koja će moći primiti 15.000 gledatelja danas je posjetila visoka delegacija predvođena zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem, u kojoj su bili i naši rukometni reprezentativci. "Arena je prekrasna izvana, a još ljepša unutra. Uistinu sam impresioniran", izjavio je Mirza Džomba.

Zagrebačka Arena ugostit će završni dio Svjetskog prvenstva u rukometu 2009., uključujući i finalni susret. Uz splitsku (12.000) i zadarsku (9.000) činit će trolist vrhunskih multifunkcionalnih sportskih objekata koje bi u budućnosti mogle ugostiti brojne velike sportske događaje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!