Nogomet

"Luka je trebao izaći"

Borna Rupnik • petak, 19.12.2008.
"Luka je trebao izaći"
Foto: EPA

Nakon susreta u kojem je Luka Modrić postigao prvi pogodak u dresu Tottenham Hotspura, njegov trener Harry Redknapp otkrio je da naš reprezentativac nije niti trebao zaigrati u drugom poluvremenu...

Tottenham je svoj europski obraz spasio povratkom u utakmicu koju je gubio 2:0, a na čelu povratka našao se upravo Luka Modrić. Njegov je prvijenac u 68. minuti stigao nakon akcije koju je započeo Aaron Lennon, no čini se kako će obojica cijenu platiti neigranjem u sljedećem susretu.

Londonska momčad u nedjelju gostuje u Newcastleu, a Harry Redknapp je pojasnio kako spomenuti dvojac brinu ozljede: "Planirao sam Modrića ostaviti u svlačionici još na poluvremenu. Sada ga muči istegnuće mišića, dok Lennon ima problema s preponama. Ne znam hoće li zaigrati tijekom vikenda".

Ipak, Redknapp je zadovoljan konačnim raspletom: "U početku smo igrali toliko loše da smo im darovali dva pogotka. To ih je podignulo, i u tim je trenucima bilo vrlo napeto. No, pokazali smo karakter i vratili im". Tottenham je s konačnih 2:2 osvojio drugo mjesto u skupini, iza Udinesea, a za protivnika je u šesnaestini finala izvukao Srnin Šahtar.

Od Tottenhamovog dresa u četvrtak se oprostio Brazilac Gilberto, sukrivac za prvi pogodak Spartaka. "Bio je sretan kad sam ga povukao s terena. Za njega nema povratka, on ne želi igrati za Tottenham. Dobar je dečko, ali nije mu ugodno biti ovdje", objasnio je Harry Redknapp.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!