Rukomet

Počeli treninzi s loptom

Maja Giljanović • ponedjeljak, 05.01.2009.
Počeli treninzi s loptom
Foto: Dragan Kovač

Španjolska reprezentacija koja se tijekom vikenda kompletirala u Algecirasu jučer je odradila dva treninga, a na onom večernjem je većina od 17 igrača koliko ih je Rivera probrao sa šireg popisa prvi put nakon praznika uzela loptu u ruke...

Izbornik Valero Rivera se na prvom treningu u Algecirasu odlučio samo na lagana istezanja s tim da je najkasnije, a zbog finala Kupa (protiv Ademar Leona) pridošle - Barcelonin kontingent David Barrufet, Iker Romero, Ruben Garabaya, Juan Garcia, Cristian Ugalde, Victor Tomas i Albert Rocas - poštedio i stretchinga.

Rivera je održao mali govor objasnivši igračima što od njih očekuje ovih sljedećih 11 dana, a u večernjim im je satima nakon što su posjetili lokalnu bolnicu i djecu razveselili poklonima (dresovima, potpisanim fotografijama i promotivnim materijalom kandidature Madrida za OI 2016.) dozvolio i prvi kontakt s loptom.

Izbornik je nakon treninga samo kratko izjavio: "Svi smo zdravi što je daleko najvažnije te motivirani. Puno je posla pred nama, vremena nema previše i sada krećemo punom snagom".

Prvi ispit Španjolci imaju sutra protiv Norvežana, a 9., 10. i 11. igraju mini-turnir protiv Argentine, Portugala i Njemačke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

RukometSP 2009SP 2009.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!