Tenis

"Nisam igrala kako sam htjela"

Branimir Korać • ponedjeljak, 19.01.2009.
"Nisam igrala kako sam htjela"
Foto: EPA

Peta nositeljica Australian Opena Ana Ivanović potrošila je 102 minute za plasman u drugo kolo. Njemica Julia Görges pružila joj je jači otpor nego se očekivalo...

Odlika velikih je pobjeđivanje i kada ne igraš dobro. Upravo tako do pobjede je stigla Ana Ivanović protiv Julije Görges, 107. igračice svijeta koja je ostvarila svoj prvi nastup u glavnom ždrijebu Australian Opena i nije izgledala impresionirano.

"Nisam niti očekivala kako ću izaći na teren i odmah igrati savršeno. Uvijek želim odigrati što bolje i tijekom turnira dizati igru stoga sam danas zadovoljna pobjedom. Trebalo mi je vremena da pronađem igru i da joj se prilagodim jer nikada nisam igrala protiv nje, štoviše, nisam ju niti gledala", kazala je nakon meča Ivanović.

Što se tiče same igre, i sama je svjesna kako treba još dosta raditi. "Ima još stvari koje moram popraviti. Osjećam kako mi nedostaje mečeva, onih velikih mečeva pred punim tribinama. No unatoč svemu samouvjerena sam. Danas nisam igrala onako kako sam htjela, ali samopouzdanje je tu, a to je ono na čemu sam radila u stanci između dvije sezone. Očekujem bolju igru u narednom kolu."

U sljedećem kolu očekuje ju Talijanka Brianti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!