Tenis

"Ovo je dobar znak"

Branimir Korać • ponedjeljak, 19.01.2009.
"Ovo je dobar znak"
Foto: EPA

Andy Roddick nije se niti pošteno oznojio u svom prvom meču na ovogodišnjem Australian Openu. Protiv Šveđanina Björna Rehnquista upisao je glatku pobjedu kako se i očekivalo...

U Australiju je došao s velikim očekivanjima iako ga mediji nisu svrstavali kao posebnog favorita. Međutim, Roddick je već u prvom meču na Australian Openu pokazao kako je stigao spreman i zle priče o nespremnosti ostavio je iza sebe. "Tio su bile samo konstrukcije, vjerujem privatne naravi", kratko je prokomentirao Roddick.

Više se zadržao na svojoj igri. "Zadovoljan sam startom u turnir. Znao sam da neće biti lako jer sam igrao protiv igrača koji se dobro kreće i dobro vraća servis te sam morao dosta raditi na servisu. Mislim da sam promijenio i neke stvari nabolje u igri, bio sam dosta agresivniji nego inače i to je dobar znak za budućnost."

Roddick neće prihvatiti nagađanja kako je najbolje iza njega. "Pa tek mi je 26 godina, još sam daleko od onog pada u karijeri. Planiram osvojiti još nešto veliko."

U drugom kolu igrat će protiv kvalifikanta Xaviera Malissea kojeg iznimno cijeni. "Xavier je težak ždrijeb, svi jako dobro znaju za što je sposoban kada je spreman i zdrav. Ovdje je kroz kvalifikacije dobio nekoliko mečeva i morat ću biti jako koncentriran i kvalitetan ako mislim proći u treće kolo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!