Tenis

Hrvatski dan u Melbourneu

Ivor Krapac • ponedjeljak, 19.01.2009.
Hrvatski dan u Melbourneu

Ukoliko uspiju ostati budni do dugo u noć, hrvatski ljubitelji tenisa imat će što pratiti drugog dana Australian Opena. U akciji će biti četiri aduta u prvom kolu muškog turnira...

Hrvatski dan u Melbourneu otvorit će Mario Ančić, kojeg na startu čeka američki kvalifikant Wayne Odesnik (115.). Ančić i Odesnik na rasporedu su u jedan iza ponoći po našem vremenu na terenu broj 19, koji je sinoć bio sretan Marinu Čiliću.

Nešto kasnije u akciju će 25. nositelj Ivo Karlović. Drugi hrvatski reket će se u drugom meču iza jedan na terenu broj 13 sresti sa Španjolcem Danielom Gimeno-Traverom (91.), a nakon tog dvoboja, ne oduži li se ogled Ančića i Odesnika do duboko u petom setu, znat ćemo hoće li Karlo i Mario u drugom kolu ići jedan na drugoga.

Program na terenu broj 13 otvorit će 13. nositeljica Viktorija Azarenka i Petra Kvitova u prvom kolu ženskog turnira.

Na terenima broj 13 i 19 zaigrat će i Ivan Ljubičić i Roko Karanušić. Ljubo i Rus Igor Kunjicin (43.) srest će se u posljednjem meču dana na 13-ici, četvrtom iza jedan u noći, a Roko će u istom terminu na 19-ici tražiti pobjedu nad Francuzom Florentom Serrom (58.).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!