Rukomet

Duvnjak: "Naježim se dok igram"

Tomislav Pacak, Vedran Attias • petak, 30.01.2009.
Duvnjak: "Naježim se dok igram"
Foto: Davor Sajko

Naši su igrači bili oduševljeni pobjedom i ulaskom u finale, a Domagoj Duvnjak je i nakon utakmice bio pod dojmom sjajne atmosfere u Areni...

Jedan od onih koji se na ovom prvenstvu potpuno potvrdio kao svjetska klasa je Domagoj Duvnjak: "Počeli smo odlično;vodili 7:3 i imali igrača više, ali napravili smo par gluposti. U nastavku - bilo je strašno. Mislim da smo ponovno dobili obranom."

"Hvala navijačima koji zaista ne mogu biti bolji od ovoga. Dižu se kao i mi i danas su zaista bili maestralni. Naježim se dok igram. Strašno. Danas su navijači bili nevjerojatni. Zaista strašno. Kakvo navijanje cijelu utakmicu. Strašno", oduševljen je publikom bio mladi srednji vanjski.

Ponovno je igrač utakmice bio fenomenalni Ivan Čupić: "Ušli smo u finale, igrali smo odlično obranu i napad, no niti ne može se igrati drukčije pred ovakvim navijačima. Nebitno tko je zabio golove, a što se mene tiče ne trebam zabiti niti jedan gol u finalu, a da uzmemo zlato."

"Kako dobiti Francuze", pitanje je na koje je sjajni Čupić dao vrlo jednostavan odgovor: "Moramo igrati odličnu obranu, a u napadu biti fantastični. To je plan kako dobiti Francuze."

Mateo Hrvatin danas nije bio na razini, no nije nas "koštalo": "Najbitnije da mi dobivamo, ali nije gotov posao: imamo još posao u nedjelju i finale. Igrali smo danas odlično i zasluženo dobili. Malo smo samo gledali Francusku, no ima vremena da se upoznamo s njima jer je sutra slobodan dan."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!