Zimski sportovi

Ivičina leđa ponovno bole

Antonija Pavlić • ponedjeljak, 16.02.2009.
Ivičina leđa ponovno bole
Foto: Dejan Popek

Premda se još jučer činilo da situacija s leđima Ivice Kostelića ide na bolje i bliži se sanaciji, najbolji se hrvatski skijaš nakon nepunog dana provedenog na prizorištu posljednjih treninga prije nastavka uzbuđenja Svjetskoga kupa, zbog novih bolova i komplikacija vratio u Hrvatsku.

Ozljeda leđa Ivice Kostelića ipak je mnogo teža i opasnija nego što je to itko mogao predvidjeti. Iako nam je jučer potvrdio kako je bolje te kako će voziti superkombinaciju i veleslalom u Sestriereu; nakon današnjeg je treniranja u Innerkremsu, gdje je prvotno i 'upalio' živac, najbolji skijaš svijeta ipak bio primoran vratiti se u Hrvatsku, i to na najvjerojatnije novi tretman u Daruvarske Toplice.

Nekoliko će dana prije povratka Svjetskome kupu i veleslaloma i superkombinacije u Sestriereu Ivica tako provesti na novoj mini rehabilitaciji, no prema riječima čelnih ljudi saveza i Ante Kostelića, pod znak pitanja još uvijek nije došao njegov 'talijanski' nastup.

"Dosta mi problema stvaraju jutarnji treninzi, kada se moram dignuti iznimno rano kako bi se potpuno razgibao i doveo leđa u normalno stanje. Kada su kruta s njima ne mogu gotovo ništa, a to će biti veliki hendikep budući da su gotovo sve utrke ujutro.", rekao je Ivica.

U Daruvarskim bi toplicama Profesor trebao ostati dva do tri dana, kada će se prema sadašnjim dostupnim informacijama otputiti u Italiju i pokušati obraniti prvo mjesto u poretku najboljih za Veliki kristalni globus...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!