Nogomet

Maradona: "Svaki gol kao ubod u srce"

Vid Horvat • četvrtak, 02.04.2009.
Maradona: "Svaki gol kao ubod u srce"
Foto: EPA

Najtežim porazom u posljednjih 60 godina Argentina je bacila u šok cijelu naciju. Na velikoj nadmorskoj visini jedna od lošijih momčadi južnoameričkih kvalifikacija priredila je najveće iznenađenje večeri i posramila veliku nogometnu silu...

Argentinski izbornik doživio je svoj prvi poraz, ali gorki poraz koji će dugo ostati u sjećanju. Upravo se Maradona prošle godine zalagao za održavanje utakmica na nadmorskoj visini od 3600 m u La Pazu. Pokazalo se da je to bilo kobno za njegove igrače.

Nakon tri pobjede u isto toliko utakmica na klupi reprezentacije, ponajbolji igrač svih vremena doživio je težak udarac kao trener nacionalne momčadi."Svaki gol Bolivije bio je ubod u mom srcu". Nismo mogli ni sanjati prije utakmice da će se tako nešto dogoditi, to je bilo nemoguće", rekao je Maradona.

Vezane vijesti

Domaći igrači odigrali su vrhunsku utakmicu, ovakvu pobjedu nisu mogli ni sanjati. "Bolivija je bila bolja od nas na svakom dijelu terena. Nema se što za reći, dobro su nas potukli. Bolivija je igrala odlično i realizirala svaki svoj napad. Svi su bili dobri, od golmana pa do zamjena", dodao je argentinski izbornik.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometSP 2010.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!