Košarka

Turk Telekom prijeti velikanima

Branimir Korać • srijeda, 15.04.2009.
Turk Telekom prijeti velikanima
Foto: Nikola Movrić

Dugogodišnju dominaciju Efes Pilsena i Fenerbahče Ülkera ove sezone želi prekinuti Turk Telekom. Momčad iz Ankare uoči početka doigravanja dodatno se pojačala odličnim venezuelanskim šuterom Oscarom Torresom...

Efes Pilsen i Fenerbahče Ülker imaju posljednjih sezona "monopol" u turskom prvenstvu, no ove sezone vrlo dobri Turk Telekom želi prekinuti njihovu dominaciju. U dosadašnjem dijelu sezone drže drugo mjesto odmah iza Efes Pilsena, a dokaz kako imaju velike ambicije u doigravanju je i dovođenje najboljeg venezuelanskog igrača, igrača s bogatim europskim i NBA iskustvom Oscara Torresa.

Torres je u dosadašnjem dijelu sezone nosio dres Snaidera iz Udina gdje je bio jedan od glavnih igrača s prosjekom od 12 poena po susretu. Snaidero je samo još jedan u nizu klubova koji imaju financijskih problema te se morao odlučiti na financijsku rekonstrukciju u što je ulazio i odlazak Torresa.

Nakon dvije NBA sezone u dresu Rocketsa i Warriorsa, Torres je preselio u Europu gdje je nastupao za Napoli, Himki, CSKA, Fortitudo te na kraju Snaidero i u svim momčadima bio je jedan od važnih kotačića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!