Rukomet

Čupić uspješno operiran, slijedi oporavak

Ivana Strahija • utorak, 21.04.2009.
Čupić uspješno operiran, slijedi oporavak
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski reprezentativac i najbolje svjetsko desno krilo Ivan Čupić operirao je križne ligamente desnog koljena. Operacija je prošla odlično...

Nema sreće taj Čupić, to je jasno. Nakon što je bizarno izgubio pola prsta u srpnju prošle godine, i zbog toga nije mogao pomoći reprezentaciji na Olimpijskim igrama u Pekingu, sredinom travnja ove godine ozljeda, i to križnog ligamenta desnog koljena, ga je još jednom u ključnom trenutku udaljila s terena.

Ovog će puta ipak više patiti njegov slovenski klub Gorenje, s kojim je ušao u polufinale Kupa EHF-a. Gorenje naime 25. travnja igra prvi polufinalni ogled s švicarskim Gallenom. Neće biti svejedno ni Lini Červaru, koji je ostao i opet zakinut za njegove usluge u kvalifikacijama za Euro 2010.

Čupić je već operiran, a zahvat je prošao dobro. Operaciju je u celjskoj bolnici uspješno obavio dr. Matjaž Sajovec. Pred našim reprezentativcom je višemjesečni oporavak, a nakon operacije je kazao: "Doktor je zadovoljan zahvatom pa sam onda i ja. Osjećam se dobro, malo sam još umoran od operacije. Sada treba početi s rehabilitacijom i čim to bude moguće vratiti se rukometu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!