Nogomet

Wenger: "Vrijeme je da Arsenal osvoji naslov"

Antonija Pavlić • srijeda, 29.04.2009.
Wenger: "Vrijeme je da Arsenal osvoji naslov"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Arsenalov šef struke, Arsene Wenger, optimističan je uoči prvog polufinalnog ogleda Lige prvaka protiv Manchester Uniteda te vjeruje da njegova momčad može osvojiti Ligu prvaka...

"Ovo je trenutak koji smo svi čekali.", rekao je francuski strateg The Sunu. "Predugo Arsenal nije osvajao naslov pobjednika Lige prvaka, no zato smo mi tu, spremni da to ispravimo."

"Optimist sam i vjerujem da ćemo osvojiti krunu. Ljudi vole uspjeh, a što se više pobjeđuje, to i više navijača simpatizira klub."

Vezane vijesti

Posljednji trofej u bilo kojem natjecanju podigli su Arsenalovi nogometaši još 2005., kada su bili najbolji u engleskom FA kupu. Nemir navijača koji se polako stvara nestašicom novih titula pokušao je umiriti Wenger kazavši kako su spremniji i odlučniji nego ikad, te obećavši veliku borbu za naslov prvaka Europe.

"U fazi sam karijere kada sam više fokusiran na osvajanje trofeja za klub, navijače i igrače, nego sebe osobno. Znam koliko im znači ovo natjecanje, a želja mi je oduvijek bila u životu osvojiti sve. Znam da to nije moguće, ali želim da ovi momci ispišu povijest i prvi s Arsenalom osvoje ovaj naslov."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!