Nogomet

Dunga: "Motrimo na Ronalda"

Antonija Pavlić • petak, 08.05.2009.
Dunga: "Motrimo na Ronalda"
Foto: EPA

Izbornik reprezentacije Brazila, Carlos Dunga, pohvalio je nedavne odlične prezentacije i pogotke napadača Corinthiansa, Ronalda, te istaknuo kako njegov povratak u reprezentaciju nikako nije nemoguć...

Posljednji pogoci i odlične igre nekad slavnog brazilskog napadača, Ronalda, nisu prošli nezapaženo kod izbornika repezentacije, Carlosa Dunge, koji je potvrdio kako pažljivo prati nastupe El Phenomena i ozbiljno ga uzima u obzir za ponovno pozivanje u reprezentaciju.

"Već sam prije rekao kako su vrata nacionalne selekcije otvorena svakome tko je uistinu dobar. Ronaldo je, sigurno je, u odličnoj formi i naša skautska služba ga pažljivo promatra.", otkrio je Dunga.

"Ronaldo nikada nije prestajao postizati pogotke.", aludirao je njegov sunarodnjak na 10 zgoditaka u 13 susreta koja je odigrao za Corinthians od vraćanja ozbiljnom nogometu. "Ovo je prvi puta nakon 2006. da je uspio spojiti više od 10 susreta u nizu, i sada je na njemu da taj trend i nastavi."

"On zna svoj potencijal. Svjetsko prvenstvo je tek za godinu dana i na svakome je igraču još da se bori i do tada pošteno zaradi svoje mjesto u momčadi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!