Nogomet

Miše: "Dinamo je više želio pobjedu"

Tomislav Pacak, Vedran Attias • srijeda, 13.05.2009.
Miše: "Dinamo je više želio pobjedu"
Foto: Davor Sajko

Vrlo korektni Ante Miše te iznimno zadovoljni Krunoslav Jurčić nisu bili različitog dojma nakon uvjerljive pobjede Dinama u prvom susretu finala Hrvatskog kupa...

Splitski strateg nije se sramio priznati da je Dinamo jednostavno bio bolji: "Teško mi je sada nešto reći. Nakon dva isključenja utakmica je bila gotova, u drugom dijelu smo samo pokušali održati kakav-takav rezultat koji bi nam dao šansu. Dinamo je ušao bolje, više je htio ovu pobjedu i zasluženo je pobijedio. Igrao je agresivnije, okomitije i od samog početka bolje."

Bez obzira na težak poraz, Miše je najavio Dinamu tešku utakmicu u Splitu: "Dinamo je u naletu forme, puni su samopouzdanja, dok smo mi došli ovdje nakon dva poraza. Čak smo djelovali ponekada bolje s devet igrača nego s cijelom momčadi. Imali smo i tri dobre šanse, da smo zabili pogodak mislim da bismo imali realne šanse. Bez obzira na sve, dat ćemo sve od sebe u Splitu, Dinama čeka jako teška utakmica jer ćemo učiniti sve ne bismo li osvojili Kup."

Iz splitske perspektive, jedno isključenje apsolutno je opravdano, drugo nešto manje: "Mislim da je tu definitivno bio jasan udarac Jurice Buljata i da je zaslužio crveni karton. U slučaju Linića, mislim da je mogao dosuditi i žuti karton umjesto crvenog."

Kruno Jurčić nije se dugo zadržao s novinarima, otišao je s igračima uživati u velikoj pobjedi, najvećoj trenerskoj u karijeri: "Sretan sam i zadovoljan jer smo dobili velikog Hajduka s 3:0. S obzirom na razvoj utakmice, žao mi je što nismo dokrajčili Hajduka jer nismo imali krvoločni nagon. Posebno sam zadovoljan početkom jer smo bili opasni, s puno okomitih lopti i bahato bi bilo reći da nisam zadovoljan ovakvim rezultatom. Sve čestitke mojim igračima, jako sam zadovoljan kako smo igrali."

Jurčić se slaže s Mišom da u Splitu neće biti lako: "Kakav bi on bio trener kada bi rekao drugačije. Normalno da će to biti teška utakmica, ja kao trener moram zadržati visoku razinu koncentraciju kako bismo mi dobro odradili tu utakmicu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!