Nogomet

Vrdoljak: "Mi smo najjači u državi"

Tomislav Pacak, Vedran Attias • srijeda, 13.05.2009.
Vrdoljak: "Mi smo najjači u državi"
Foto: Davor Sajko

Teško je bilo čuti ijednu kritičnu riječ iz usta Dinamovih igrača. To je bilo i za očekivati. Hajdukovi nogometaši su pak bili ogorčeni, a posebno Ibričić.

Lovren: "Mislim da smo zasluženo pobijedili. Čestitao bih suigračima na prekrasnoj utamici u koju smo ušli kako smo se dogovorili. Čestitao bih i navijačima koji su nas ovako sjajno podržali jer bez njih ne bi ovako završilo."

Ibričić: "Možda i nama pomogne sudac u uzvratu i isključi dva igrača Dinama pa mi pobijedimo s 3:0. Naravno da osjećamo gorčinu, ne znam što bih rekao nakon utakmice u kojoj dobijemo dva crvena i protivnik ima jedanaesterac. Nećemo se predavati, nada uvijek ostaje, vidjet ćemo kako će završiti u Splitu. Da smo od početka stali u obranu i branili se kao što smo napravili kada smo dobili isključenja, možda se ništa od toga ne bi dogodilo. Drugi dio je nas osam dalo sve od sebe i primili smo samo jedan pogodak, a svakako je šteta što jednu od prigoda nismo iskoristili za pogodak koji bi nam mnogo značio za uzvrat."

Barbarić: "Nije još ništa gotovo. Ići ćemo u Splitu čvrsto i agresivno kao i ovdje, nadam se da će to biti dovoljno. Bilo je ovo stvarno vatreno krštenje, prva utakmica ove sezone i odmah protiv Hajduka u finalu Kupa. Mislim da sam odigrao solidno i zadovoljan sam svojom igrom."

Hrgović: "To je to, mislim da smo sada riješili i pitanje prvaka i osvajača Kupa. Imamo u nedjelju utakmicu protiv Slavena u kojoj možemo riješiti prvenstvo. Zadovoljan sam svojom igrom i igrom cijele momčadi, stvarno sam presretan. Suđenje je bilo odlično."

Vrdoljak: "Da nam je netko prije utakmice ponudio 3:0, odmah bi potpisali. Činjenica je da smo mogli i više, ali svakako smo zadovoljni. Nismo primili pogodak, napravili smo veliku prednost i idemo u Split odigrati još dvije prave utakmice i proslaviti oba trofeja. U drugom dijelu trener nam je rekao da što više okrećemo stranu kako bismo iskoristili brojčanu prednost i možda smo to trebali bolje i brže raditi kako bi stvorili kakvu rupu. No, sve u svemu, zadovoljni smo jer smo pokazali da smo najjača ekipa u državi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!