Nogomet

Bilić: "Dinamo brži i agresivniji"

Davor Sajko, Tomislav Pacak • srijeda, 13.05.2009.
Bilić: "Dinamo brži i agresivniji"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nakon prve utakmice finala Hrvatskog kupa, u maksimirskoj "ljepotici" ulovili smo i izbornika hrvatske reprezentacije, Slavena Bilića, koji nije mogao propustiti najveći hrvatski derbi...

Dinamo je s 3:0 naplatio Hajduku frustracije iz prva dva ovosezonska susreta i tako napravio ogroman korak prema osvajanju dvostruke krune. Teškom porazu Hajduka kumovala su isključenja dvojice igrača, no Dinamo je i prije toga zasluženo stigao do 2:0.

Igri Modrih komplimentirao je i izbornik: "Dinamo je od početka bio puno brži i agresivniji. Kod prva dva pogotka vidjeli smo konfuznu obranu Hajduka, ali Dinamo je i inače puno bolje stajao, bio je pravi, agresivan."

Bilićevo viđenje crvenih kartona identično je onome trenera Hajduka Ante Miše: "Jedanaesterac je postojao, prvi crveni je također bio, drugi je mogao biti i žuti, ali suđenje je bilo ok."

Od reprezentativnih kandidata, Bilić je posebno izdvojio Marija Mandžukića koji se ovom utakmicom definitivno približio prvom sastavu u skorašnjem ogledu protiv Ukrajine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!