Nogomet

"Bolja smo momčad od Dinama"

Bernard Jurišić • petak, 29.05.2009.
"Bolja smo momčad od Dinama"
Foto: Bruno Karadža

Nogometaši Hajduka i Dinama različitih su izraza lica napuštali travnjak poljudskog stadiona nakon dvosatne drame u uzvratu finala kupa. Hajdukovci su nekakvu satisfakciju tražili u činjenici da su tripu ove sezone pobijedili Dinamo, dok su "modri" hvalili sreću i Tomislava Butinu...

Senijad Ibričić: "Pokazali smo da smo bolja momčad od Dinama, bez obzira što nismo imali sreće iz penala. Vjerovali smo u pobjedu i na poluvremenu kad je bilo 0:0, a mogli smo utakmicu riješiti i prije jedanaesteraca. Jako mi je žao što naš veliki trud ove sezone nije nagrađen bar jednim trofejom."

Hrvoje Vejić: "Bili smo bolja momčad svih 90 minuta, odigrali smo odličnu utakmicu. Možda ćemo tek za nekoliko dana shvatiti što smo napravili i koliko smo bili blizu trofeja. Penali su lutrija, tu odlučuje sreća, mi je nismo imali."

Mladen Bartolović: "Pokazali smo da smo bolji od Dinama, razbili smo ih večeras, ali sreća je bila na njihovoj strani. Žao mi je što nismo navijačima poklonili ovaj trofej, no pokušat ćemo pobijediti Dinamo i u nedjelju i tako dobiti kakvu-takvu satisfakciju."

Tomislav Butina: "Na kraju svega moramo biti sretni, osvojili smo oba trofeja, iako je večeras bilo teško. Kod penala treba imati malo sreće, iskustva i koncentracije, doživljavao sam već pobjede na ovakav način."

Mirko Hrgović: "U prvom smo poluvremenu igrali dobro i možda smo se malo opustili misleći da je sve gotovo. Hajduk je to kaznio s dva brza pogotka, no srećom penali su nam ipak donijeli trofej. Moj promašaj nije bio skup, bio sam presiguran da ću pogoditi i zato sam pucao zadnji penal."

Igor Bišćan: "Hajduk nas je zasluženo pobijedio, ne bih rekao da smo mi olako shvatili uzvratnu utakmicu. Ne mogu objasniti ovakvo naše loše izdanje, na kraju možemo samo zahvaliti Butini što nas je izvukao. Imali smo sreće i veselim se osvojenom trofeju."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!