Nogomet

"Ili Beckham ili ja"

Vedran Attias • petak, 03.07.2009.
"Ili Beckham ili ja"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Najbolji američki nogometaš u povijesti i igrač LA Galaxyja, Landon Donovan, zaprijetio je upravi kluba kako bi ih "eksperiment" s Davidom Beckhamom mogao skupo koštati. Točnije, mogao bi ih koštati - njega...

Nakon osvojenog drugog mjesta na Kupu Konfederacija Landon Donovan je odlučio kako je sada pravi trenutak za - pobunu; pobunu protiv Davida Beckhama. Englez, inače jedan od najvećih svjetskih brandova, je zbog širenja tržišta prošle sezone došao u Los Angeles, no čini se kako igrači tog kluba nisu sretni takvim raspletom.

Najbolji igrač i strijelac u povijesti kluba Donovan smatra kako se Beckham ne ponaša profesionalno: "Ako dobivate duplo više novca od bilo koga drugoga u ligi onda se od vas očekuje barem da se trudite i radite svoj posao pošteno", rekao je Donovan i nastavio: "Recimo da Beckham stvarno ostane još tri godine koliko mu traje ugovor - nema šanse da to izdržim."

Donovan inače nije poznat kao incidentan igrač: "Ne mogu niti zamisliti da bi za nekog igrača rekao kako je loš suigrač nisam mislio da je tako nešto moguće dok nisam upoznao Beckhama." Američkog je napadača najviše zasmetala jedna činjenica: "Ne mogu vjerovati da nije došao na utakmicu koju nije mogao igrati zbog suspenzije. To samo pokazuje kako on ovo sve skupa ne shvaća ozbiljno nego kao šalu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!