Vodeni sportovi

Burić: "Hvala Bogu"

Maja Giljanović • subota, 01.08.2009.
Burić: "Hvala Bogu"
Foto: EPA

Hrvatski vaterpolisti nakon osvojene su brončane medalje teško nalazili riječi kako opisati osjećaj koji ih je obuzeo nakon posljednjeg sučevog zvižduka utakmice za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu protiv olimpijskih viceprvaka Amerikanaca.

Samir Barač je rekao: "Nevjerojatna borba i naša nevjerojatna volja i želja. Teško mi je pričati, preplavile su me emocije. Divno je poslati poruku mladima da se trud i muka isplate, da ljeta koja izbivate iz obitelji ne odlaze u vjetar, da se ustrajnost vraća dobrim".

Složio se Miho Bošković: "Dali smo svoj maksimum. Prebrodili smo brojne ozljede i nesreće, medalja na SP je velika stvar prije Europskog u Zagrebu sljedeće godine. Oduševljen sam, obrana je dobila utakmicu, obrana i Pavić, i kad smo stisli i napravili seriju 4:0, pobjeda nam više nije mogla izmaći. Umro sam s Azevedom, dao nam je dva gola, ali smo i takvog servera lopti, vrhunskog pakera kasnije, kad smo počeli više razmišljati i igrati kako smo se dogovorili, uspjeli zatvoriti".

33-godišnji prekaljeni Igor Hinić je kazao:"Ponosan što sam dio ekipe, ponosan i zbog naše prve bronce i zbog svog kompletiranja niske medalja", a i 18-godišnji Sandro Sukno je ponosan zbog svoje prve velike medalje, dok je Damir Burić samo kratko zaključio: "Hvala Bogu. Dosta nam je više tih četvrtih mjesta"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!