Košarka

Bez Parkera protiv Talijana

Branimir Korać • nedjelja, 02.08.2009.
Bez Parkera protiv Talijana
Foto: Nikola Movrić

Dogodilo se ono čega su se Francuzi najviše bojali. U prvom susretu dodatnih kvalifikacija, možda i ključnom dvoboju, u Cagliariju će protiv Italije igrati bez Tonyja Parkera...

Tony Parker neće moći pomoći Francuskoj u susretu dodatnih kvalifikacija s Italijom u Cagliariju. Vrlo važna utakmica za obje reprezentacije proteći će bez razigravača San Antonio Spursa koji će u to vrijeme još uvijek biti u SAD-u na rehabilitaciji.

Spursi su izdali danas priopćenju kojim potvrđuju kako će Parker propustiti ovu utakmicu. "Parker će odraditi rehabilitacijski dio u San Antoniju prije nego li se sljedeći tjedan priključi pripremama reprezentacije. U srijedu protiv Italije neće biti s momčadi, a kada će se vratiti, ovisi o potpunom oporavku", stoji u priopćenju.

Isto tako Spursi su potvrdili dijagnozu liječnika francuske reprezentacije, a ona kaže kako je Parker zaradio lakšu ozljedu desnog nožnog zgloba.

Izostankom Parkera, Vincent Collet će dirigentsku ulogu prepustiti novom članu Pamese Nandu De Colu koji se već u više navrata pokazao kao vrlo zanimljiv igrač od kojeg Francuzi s pravom dosta očekuju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!