Nogomet

"Nismo očekivali ispadanje"

Borna Rupnik • utorak, 04.08.2009.
"Nismo očekivali ispadanje"
Foto: Kristijan Komarica

Potpuno razumljivo, među igračima Dinama koji su ponudili svoja razmišljanja o susretu protiv Red Bulla prevladavala je tuga i žal za propuštenom prilikom...

"Tužan sam jer smo mogli bolje", rekao je vidljivo utučeni Mathias Chago poslije utakmice u kojoj se Dinamo domaćim porazom od Red Bulla iz Salzburga (1:2) oprostio od Lige prvaka.

"Nismo očekivali ispadanje", otvoreno je priznao Kamerunac. "Ključno je bilo to što su Austrijanci iz dva najozbiljnija udarca prema našem golu zabili dva gola. Teško je bilo što komentirati, još smo uvijek u šoku", dodao je.

Naravno, Dinamov europski put tu ne završava, ali plavi se puk mora pomiriti s utješnom nagradom, a to su samo kvalifikacije za Europsku ligu. "Želja za Ligom prvaka je bila tu, ali probat ćemo se plasirati u Europsku ligu", kratko je zaključio Chago.

Slično razmišlja i Milan Badelj, koji se ovoga puta nije iskazao: "Nismo baš najbolje igrali, pogotovo u prvom poluvremenu. Činilo se da ćemo mi zabiti drugi gol i povesti 2:1, a tada smo nespretno i nesretno primili gol koji nas je koštao Lige prvaka".

"Naš je cilj bio da riješimo utakmicu u 90 minuta, nismo čekali produžetke", nastavio je mladi Badelj, "i malo je nedostajalo da postignemo pobjednički zgoditak".

Ono što najviše boli sve simpatizere plave boje jest činjenica da Red Bull nikoga nije uvjerio da je snažnija ekipa od prvaka Hrvatske. "Da, žal je tim veći jer ne možemo konstatirati da je Salzburg bolja momčad", složio je Badelj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!