Nogomet

Pamić: "Idemo po nova tri boda"

Marin Vuković, www.radio-mreznica.hr • četvrtak, 13.08.2009.
Pamić: "Idemo po nova tri boda"
Foto: www.radio-mreznica.hr

"U Osijeku smo bili vrhunski, taktički i psihički, zadržali kontinuitet dobrih igara i sada mirno dočekujemo 'Zadar' i idemo po nova 3 boda", najavio je trener Karlovca Igor Pamić na današnjoj pressici.

Uoči utakmice četvrtog kola Prve HNL između Karlovca i Zadra, trener Karlovca Igor Pamić i branič Borislav Pilipović najavili su utakmicu na redovnoj konferenciji za medije. Svima je još u sjećanju bilo prošlo kolo i prva pobjeda Karlovca u elitnom razredu.

"Bio sam malo nesretan i tužan što nismo dobili i Međimurje i Croatiu Sesvete, ali nikako razočaran jer su te dvije utakmice i igračima otvorile oči i u Osijeku smo pokazali sav potencijal", rekao je Pamić.

"Ono što sam ja govorio prije prve utakmice u Čakovcu... ono, znate, prva povijesna. Karlovac svi u prvoj ligi i na nogometnoj karti Hrvatske drže za "seljački klub", kao da smo pali s neba. I to se osjetilo na mojim igračima, imali smo pobjedu u rukama. Druga utakmica doma, opet, ako ne pobijedimo Sesvete kraj je svijeta, kao da mi imamo 100 utakmica u Ligi prvaka. Normalno da se to osjetilo, pogotovo kad ne daš gol, kad se dogodi greška suca... Međutim, ja sam rekao, i s ta dva boda nisam bio nezadovoljan iz razloga što smo pokazali kvalitetu", pojasnio je Pamić.

U subotu na stadion Branko Čavlović Čavlek stiže Zadar, ekipa koja je u Splitu, a i tjedan dana kasnije protiv Šibenika, pokazala da može dobiti svakoga. "Zadarska ekipa je u zanosu, dobili su Hajduka u Splitu i to potvrdili i domaćom pobjedom i oni u Karlovcu nemaju što izgubiti", upozorava Pamić. "Mene je samo strah da će oni doći rasterećeni ovdje. Sa šest bodova oni nemaju što izgubiti. Međutim, ja isto tako pripremam i svoju ekipu. Moramo samo biti strpljivi, ne smijemo si nikako dozvoliti rezultatski minus, imamo puno igrača koji sami mogu riješiti utakmicu, imamo jedan kontinuitet. Kad bi izbacili utakmicu s Vinogradarom, koju su igrali kadeti i juniori, mi već devet utakmica nismo poraženi, sve s prvoligašima i par drugoligaša", ističe strateg Karlovca.

Podatak koji budi optimizam pred susret sa Zadrom je da je u dvije i pol godine Pamićevog mandata Karlovac u 37 susreta na domaćem terenu ostvario 33 pobjede, dva remija i samo dva poraza!

Branič Borislav Pilipović zadovoljan je dosadašnjim boravkom u Karlovcu i uvjeren u novu pobjedu. "Prihvatila me ekipa i, što se tiče igrača, mi ćemo dati sve od sebe u ovoj utakmici od prve minute, dati do znanja gostima gdje su došli. Mi moramo pobijediti u subotu, smatram da neće biti problema", odlučan je bio Pilipović.

Pamić za susret sa Zadrom i dalje neće moći računati na Lajtmana, a upitan je i nastup Štefančića, stoga bi u subotu protiv Zadra trebala istrčati sljedeća jedanaestorica: Sunara – Barić, Karabatić, Bunoza, Pilipović – Vukman, Paracki, Pamić, Kovačević – Jerneić, Novinić.

SuperSport HNL

1Dinamo 3258:24+3472
2Rijeka 3263:23+4071
3Hajduk 3246:21+2561
4Osijek 3255:41+1448
5Lokomotiva 3244:33+1147
6Varaždin 3235:42-736
7Gorica 3229:43-1435
8Istra 1961 3230:50-2034
9Slaven Belupo 3236:59-2330
10Rudeš 3214:74-607

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!