Nogomet

Jurčić: "Hearts igra tipično engleski"

Borna Rupnik • utorak, 18.08.2009.
Jurčić: "Hearts igra tipično engleski"
Foto: Nikola Movrić

Dinamov protivnik u četvrtom pretkolu Europske lige, škotski Hearts, nije se proslavio na otvaranju svog prvenstva, a sva je zbivanja na travnjaku u Dundeeju pažljivo pratio strateg modre momčadi, Krunoslav Jurčić...

Krunoslav Jurčić uživo je pratio susret na Tannadice Parku u Dundeeju gdje je domaći United u prvom kolu škotskog prvenstva svladao momčad Heartsa.

"Poraženi su 2:0. Prvi su gol primili s 11 metara, a na početku drugog dijela ostali su s desetoricom na terenu. U samoj su završnici primili još jedan gol", prepričao je ukratko Krunoslav Jurčić razvoj događaja u Škotskoj.

Međutim, Hearts je na Jurčića ostavio prilično dobar dojam: "Fizički su jaki, imaju dosta visokih igrača i strahovito su disciplinirani. Prezentiraju tipičan engleski nogomet s puno nabacivanja neovisno o velikom broju stranaca u momčadi".

Jedna od najjačih strana im je skok, dodaje Jurčić: "Jaki su u skoku, a imaju i igrače koji natrčavaju na odbijene lopte".

U četvrtak će, dakle, Dinamo morati pružiti svoj maksimum kako bi ostvario pozitivan rezultat prije uzvrata. "Radi se o izuzetno ozbiljnoj ekipi čiji trener drži visoku razinu discipline. Treba ih respektirati", zaključio je Jurčić u komentaru za službene stranice svog kluba.

Oba je pogotka za Dundee United postigao Danny Cadamarteri, nekadašnja velika nada Evertona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!