Nogomet

Mamić: "Čeka nas ugodna europska jesen"

Goran Markuš • petak, 21.08.2009.
Mamić: "Čeka nas ugodna europska jesen"
Foto: Kristijan Komarica

Sjajan nastup Dinama raznježio je i izvršnog dopredsjednika kluba, Zdravka Mamića koji se odmah nakon utakmice sa osmijehom na licu zahvalio igračima, ali i navijačima na velikom uspjehu te najavio konačno europsko proljeće za Plave...

"Nastavimo li ovim putem čeka nas vrlo ugodna europska jesen. Ovakvim zajedništvom možemo raditi čuda stoga ne sumnjam da već sljedeće godine, milom ili silom, idemo u Ligu prvaka. Bez obzira na nekoliko kraćih grčeva danas smo odigrali spektakularnu utakmicu, a ukoliko još uvijek kod nekog postoji strah siguran sam da će ga s vremenom nova trava iz Maksimira otjerati", s osmijehom na licu izjavio je Zdravko Mamić.

Kao i većina i Mamić je izuzetno zadovoljan nastupom stranaca: "Morales je bez pravog razloga već bio pokopan usprkos činjenici da je protekle godine utrpao 23 gola. Naš klub istodobno ima najveći broj mladih igrača u momčadi koji zajedno sa nekoliko sjajnih stranaca čine fenomenalan spoj što je danas konačno i dokazano", zaključio je Mamić

Mamić nije zaboravio niti na navijače koji su utakmicu "odradili" na vrlo visokom nivou: "Sretan sam za svakog Dinamovog navijača koji je danas sigurno od srca uživao gledajući svoj najdraži klub. Vrlo sam ponosan i njihovim zajedništvom, a pohvalu su zaslužili i činjenicom da već duže vrijeme niti jedna baklja nije bačena u teren."

Velikom pobjedom, ali i sjajnom atmosferom zadovoljan je bio i novi igrač Dinama, Leandro Cufre: "Sjajna utakmica. Posebno mi se svidjelo što se niti nakon 4:0 momčad nije povukla već je nastavila sa napadima. Svaka pohvala ide i navijačima koji su od prve minute bodrili svoj klub i tako stvorili uistinu fantastičnu atmosferu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!