Nogomet

Škoti oduševljeni Zagrebom i Dinamom

Antonija Pavlić • petak, 21.08.2009.
Škoti oduševljeni Zagrebom i Dinamom
Foto: Davor Sajko

Čestitke i zahvale na gostoprimstvu na Dinamovu adresu nakon demoliranja Heartsa na Maksimiru ne prestaju stizati. Nakon što su jednom nogom koraknuli u skupine Europske lige Modrima je čestitao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a pismo zahvale stiglo je i iz Škotske...

Dinamo je jučerašnjem sjajnom prezentacijom i visokom pobjedom protiv Heartsa gotovo osigurao nastup u skupini Europske lige, budući da su četiri zabijena i nijedan primljeni pogodak veliki kapital, uz činjenicu da Hearts nije pokazao kvalitetu zbog koje bismo trebali strepjeti u uzvratu.

Uvjerljivu pobjedu čestitkom je popratio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, poželjevši još puno sličnih uspjeha. "Poštovani gospodine Barišiću, igračima trenerima i vodstvu kluba upućujem srdačne čestitke na sinoćnjoj utakmici pretkola Europske lige", stoji u brzojavu

"Pobjedom nad Heartsom u Maksimiru priuštili ste nam još jedno veliko slavlje i dokazali da je Dinamo velika nogometna momčad. Želim vam mnogo uspjeha u nastupima koji slijede te konačnu potvrdu vrijednosti ove Dinamove generacije na europskoj sceni. Sretno!"

Druga čestitka pristigla je pak iz - Škotske. Nogometni klub Hearts oduševljen je Zagrebom te gostoprimstvom i atmosferom u Maksimiru, obećavši dostojan uzvrat u Edinburghu.

"Dragi prijatelji, svi mi u nogometnom klubu Hearts zahvaljujemo na dobrodošlici kojom su naši igrači i navijači dočekani u Zagrebu. Najveće zahvale upućujemo Upravi, igračima i navijačima Modrih, s kojima smo se družili proteklih dana i dijelili strast za nogometom. Veselimo se vašem dolasku u Edinburgh sljedećga tjedna", najavili su.

"Zagreb i Edinburgh dijele mnoge karakteristike - povijest, arhitekturu, pa i nogomet. Radujemo se što ćemo i mi moći dostojno uzvratiti i ugostiti vas u Škotskoj, stoga budite sigurni da ćemo sve koji se odluče na dolazak primiti s velikim veseljem."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!