Rukomet

Čupića ne puštaju iz Gorenja

Mihaela Bradovski • utorak, 25.08.2009.
Čupića ne puštaju iz Gorenja
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski rukometni reprezentativac i jedan od najboljih desnih krila svijeta Ivan Čupić ostaje u velenjskom Gorenju i naredne sezone. Čupića se u Gorenju ne žele odreći te će uz odštetu moći otići tek nakon iduće sezone...

Ivan Čupić dosta se spominjao u kombinacijama oko nekoliko velikih klubova, među njima i CO Zagreba, međutim u Gorenju su jasni - Čupić ostaje i sljedeće sezone njihov član. Predsjednik Gorenja Franjo Bobinac odbacio je bilo kakvu mogućnost Čupićevog odlaska, barem što se tiče ovog ljeta.

Gorenje bi moglo pregovarati o Ivanovom prelasku u drugi klub, no to te nakon iduće sezone i uz odgovarajuću odštetu koja bi mogla biti postavljena vrlo visoko jer se radi i o visokokvalitetnom igraču.

Na predstavljanju uoči nove sezone u klubu su naglasili kako im je cilj ponovno naslov prvaka Sloveniji, ali su svjesni kako će biti teško jer će se i Koper i Celje dodatno pojačati.

Ujedno su predstavljeni i novi igrači i to Klemen Cehte, Rok Šimič, Jure Natek, Miha Žvižej, Dino Bajram, Mario Šoštarič, Jaka Ferkulj i Mitja Nosan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!