Nogomet

Karlovac lakoćom kroz Osijek

Petar Plevnik • srijeda, 26.08.2009.
Karlovac lakoćom kroz Osijek
Foto: Dragan Kovač

U pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa nogometaši Karlovca u Osijeku su s uvjerljivih 6:0 svladali domaćeg trećeligaša Grafičar Vodovod...

Mladi sastav domaćina napadima Karlovca odolijevao je tek početnih 20 minuta, iz kojih vrijedi izdvojiti pokušaj Tokića koji je završio na gredi domaćeg gola. Gosti su u vodstvo došli u 22. minuti pogotkom Dujanića, a prednost Karlovca deset minuta kasnije udvostručio je Štefančić iz 11-erca, nakon što je prethodno vratar Šimara neopreznim startom skrivio najstrožu kaznu na Tokiću.

GRAFIČAR VODOVOD - KARLOVAC 0:6

Pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa.

Osijek, igralište Grafičar Vodovoda. Gledatelja: 200. Sudac: Davor Grizelj (Vinkovci)

Strijelci: 0:1 Dujanić, 0:2 Štefančić, 0:3 Redžepi, 0:4 Tokić, 0:5 Tokić, 0:6 Redžepi.

Grafičar Vodovod: Šimara, Bajec, Mendeš, Grgić (19. Oreški) Šimić (46. Sekanić), Balić, Nelović (58. Perečić) Grahova, Žitnjak, Josipović, Grozbek. Trener: Milan Kranjović.

Karlovac: Sunara, Pilipović, Paracki (46. Sopčić), Barić, Štefančić (46. Pamić), Lajtman (58. Grgić) Iftić, Dujanić, Redžepi, Matika, Tokić. Trener: Igor Pamić.

Najljepši trenutak susreta viđen je u 35. minuti kada Redžepi sjajnim poluvolejem u zraku pogađa suprotni kut Šimare za 0:3, ujedno i rezultat prvog dijela.

Već u petoj minuti nastavka raspoloženi Tokić pogađa za 0:4, a nedugo zatim prigodu povećati rezultat iz 11-erca propušta Zvonko Pamić, čiji udarac s bijele točke završava na vratnici. Prethodno je najstrožu kaznu izborio Redžepi.

Do kraja susreta za još uvjerljiviju pobjedu momčadi Igora Pamića pobrinuli su se Tokić i Redžepi za konačnih 0:6 Karlovca i očekivani plasman u prvo kolo Hrvatskog nogometnog kupa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!