Nogomet

"Messi je najbolji"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 07.09.2009.
"Messi je najbolji"
Foto: EPA

Veteran Intera Javier Zanetti samo biranim riječima govori o svome suigraču iz Argentine Lionelu Messiju. Ovoga puta otišao je još korak dalje i jednostavno ga nazvao - najboljim...

"Messi je za mene definitivno najbolji igrač na svijetu, ono što on može s loptom je čudesno, to ne može nitko drugi. Ako itko zna kako ga zaustaviti morat će mi reći, jer to je zaista teška zadaća. U ovom trenu, on je igrač razlike, veselje je i čast biti u istom sastavu u kojem je i on."

Za španjolski Sport Zanetti je progovorio uoči skorašnjeg susreta Intera i Barcelone na San Siru u Ligi prvaka, no prije svega se koncentrirao na važnost reprezentativnog susreta s Paragvajem. "Trenutno je i Messiju i meni glavna preokupacija kvalificiranje na Svjetsko prvenstvo, no uskoro ćemo biti i ljuti suparnici. Jasno vam je koja mi je uloga draža."

Otkrio je ovaj 36-godišnjak i ključ svog uspjeha, ali i trajanja. "Ključna je glava. I da čovjek nikada nije do kraja zadovoljan postignutim. Uvijek težim napredku. Jednako tako, puno pažnje posvećujem prehrani i odmoru. Nije jednostavno biti vrhunski sportaš."

Iza Zanettija je 135 reprezentativnih nastupa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!