Nogomet

"Ne zanimaju me navijači"

Antonija Pavlić • srijeda, 09.09.2009.
"Ne zanimaju me navijači"
Foto: EPA

Jedan od interesantnijih ogleda 1. kola natjecanja po skupinama Lige prvaka bit će ogled dva kluba koja su ovoga ljeta međusobno veoma dobro tržila. Samuel Eto'o Barcelonu je zamijenio Interom, dok je u suprotnom smjeru otišao Zlatan Ibrahimović...

Nakon reprezentativnih uzbuđenja konačno će otpočeti i natjecanja po skupinama najelitnijeg europskog klupskog natjecanja, Lige prvaka, a već nas u prvim utakmicama očekuje nekoliko zanimljivih dvoboja.

Prvi u tome redu onaj je Intera i Barcelone, koji su ovoga ljeta međusobno odradili veoma dobru zamjenu. Samuel Eto'o stigao je Joseu Mourihnu u Italiju, dok je Zlatan Ibrahimović odabrao prošlogodišnjeg osvajača treblea.

"Bit će to dva sjajna susreta. Ipak, svjestan sam toga da će mnogi na obje strane uspoređivati moje i Eto'ove nastupe. Osobno to smatram velikom budalaštinom; mi smo dva potpuno drugačija tipa igrača. Drago mi je da je dobro počeo u Interu, nadam se da će tako i nastaviti", rekao je La Gazetti dello Sport.

Osim toga, zanimljivo će biti vidjeti i pratiti reakcije Interovih navijača kada na San Siro istrči u "pogrešnom" dresu. "Ne zamaram se previše time; ako budu pravedni pozdravit će me aplauzom, ako ne budu ništa zato. Drugi komentari uopće me na zanimaju."

Apostrofirao je jedan od najboljih napadača na svijetu koliko je u godinama provedenima u Interu pomogao klubu. "Inter godinama nije mogao osvojiti ništa, no mojim dolaskom postali smo trostruki uzastopni prvaci Italije. Mislim da to iziskuje poštovanje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!