Zimski sportovi

Medvjedi napunili Ledenu dvoranu

Sportnet • četvrtak, 10.09.2009.
Medvjedi napunili Ledenu dvoranu
Foto: Davor Sajko

Prva utakmice sezone KHL Medveščak u ligi EBEL najavljena za petak 11. rujna u zagrebačkom Domu sportova rasprodana je! Tvrtka Eventim i klub Medveščak osigurali su ograničeni broj ulaznica za prodaju na samom ulazu u Dom sportova na sam dan utakmice.

Slogan „HOKEJ SE VRATIO U ZAGREB“ koji već danima odjekuje Zagrebom danas je i službeno potvrđen. 24 sata prije početka prve utakmice koju zagrebački klub Medveščak igra protiv slovenskih Acroni Jesenica u austrijskoj ligi EBEL službeno je objavljeno kako je sutrašnja utakmica čiji je početak najavljen za 17:45 sati rasprodana.

Ulaznice je još moguće kupiti isključivo u Eventim Ticket Shopu u Berislavićevoj ulici 13 u Zagrebu. Tvrtka Eventim, službeni distributer ulaznice za utakmice Medveščaka u Zagrebu, i vodstvo KHL Medveščak osigurali su 300 ulaznica koje će se moći kupiti isključivo na ulazu u Dom sportova u petak 11. rujna od 16.00 sati.

"Ako je ovo potvrda onom što smo mi u klubu, a i zagrebačka publika i svi ljubitelji hokeja čekali 20 godina onda sam siguran da smo sve bliže svom cilju, a to je puna dvorana doma sportova, vruća atmosfera i vrhunska igra. S nestrpljenjem očekujem sutrašnju utakmicu i reakciju publike. Želim da svi zajedno pokažemo svijetu kako se u Zagrebu i danas igra vrhunski hokej, ali i kako hrvatska publika zna dostojanstveno navijati i bodriti svoje igrače. Siguran sam da će dečki dati najbolje od sebe i publici priuštiti nezaboravan sportski događaj." , izjavio je predsjednik KHL Medveščak Damir Gojanović nakon što je odjeknula vijest o rasprodanim ulaznicama.

Sutrašnjoj utakmici prethodit će spektakularni multimedijalni petnaest-minutni show-program tijekom kojeg će na ledu Doma sportova biti izvedena 'gigantska' projekcija koja će publiku podsjetiti na vrhunske uspjehe kluba kroz povijest te predstaviti sadašnju momčad. Ovo će biti prvi puta ikad u Hrvatskoj, ali i u Europi, da je hokejska sezona otvorena na ovaj način. Svečanost otvorenja završit će tradicionalnim bacanjem paka među igrače suparničkih momčadi, a pak će baciti domaćin utakmice – gradonačelnik grada Zagreba gospodin Milan Bandić.

Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 30,00 kuna.

EBEL, međurunda

1LIWEST BW Linz (+4)1032:29+316
2Medveščak (+3)1031:29+214
3Alba Volán 1037:26+1114
4Red Bull Salzburg (+2)1032:42-1011
5KAC (+1)1026:28-29
6Telemach Olimpija 1035:39-49

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!