Ostali sportovi

Bearsi izgubili ključnog igrača

Mario Majdić Natrlin • ponedjeljak, 14.09.2009.
Bearsi izgubili ključnog igrača
Foto: EPA

Prvo ime obrane Chicago Bearsa, vezni branič Brian Urlacher, zbog ozljede desnog zgloba podvrgnut je operaciji zbog koje će propustiti kompletnu sezonu...

Nakon teškog i neugodnog poraza na otvaranju sezone protiv rivala Green Bay Packersa, još loših vijesti stiže za trenera Loviea Smitha i njegove Chicago Bearse.

Vođa obrane, Brian Urlacher, koji se upravo oporavio od ozljeda vrata i leđa koje je neko vrijeme vukao za sobom, u utakmici protiv Packersa ozlijedio je zglob desne ruke zbog čega se morao podvrgnuti operaciji.

Vezane vijesti

"Brian se uistinu podvrgnuo operaciji jutros i neće ga biti do kraja sezone", službeno je navode medija potvrdio glasnogovornik Bearsa, Jim Christman.

Radi se o iznimno kvalitetnom 10-godišnjem veteranu i obrambenom igraču godine 2005. Vrlo je važna karika u veoma dobroj obrani Bearsa koju će ova ozljeda poprilično usporiti. Očekuje se da će ga zamijeniti Hunter Hillenmeyer, a Bearsi su i u kontaktu sa slobodnim igračem, veteranom Derrickom Brooksom, koji je i sam nekoć bio obrambeni igrač godine 2002.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!