Nogomet

"Moramo se naviknuti na kazne"

Vedran Attias, Borna Rupnik • četvrtak, 17.09.2009.
"Moramo se naviknuti na kazne"
Foto: Kristijan Komarica

Etto i Milan Badelj danas nisu pružili igru za pamćenje, kao ni njihovi suigrači, a Dinamu će kao i mnogo puta do sada ostati žal jer nije svladao protivnika koji jednostavno nije bolji od modrog sastava...

Brazilac Etto svjestan je da Europska liga nije završila porazom u prvom kolu, no jasno je da Dinamo čeka vrlo težak posao u narednim utakmicama, pogotovo budu li primali golove koje je teško okarakterizirati ikako drukčije nego - glupima.

"Nestrpljivo smo čekali utakmicu, ali doživjeli smo još jedan europski poraz. Žao mi je i zbog rezultata i zbog navijača", rekao je Dinamov desni bek.

Složio se da početak nije bio loš: "Da, dobro smo ušli u utakmicu, no nismo smjeli primiti taj gol. Kada smo krenuli po izjednačenje, primili smo i drugi. To je bio kraj priče". Kao Dinamovu najveću manu protiv Anderlechta naveo je - realizaciju: "Moramo se naviknuti na činjenicu da se u europskim susretima naši propusti kažnjavaju."

Trudio se Etto okrenuti budućnosti: "Moramo ići dalje, sutra je novi dan. Natjecanje se nastavlja i čeka nas još velik broj utakmica, kako u prvenstvu, tako i u Europi".

Milan Badelj također je bio razočaran raspletom. "Nismo zabili gol kada smo trebali. Znali smo da nećemo imati puno šansi, kao što je to slučaj u HNL-u".

"Teško se bilo vratiti nakon njihovog vodećeg pogotka", nastavio je Dinamov veznjak, priznavši da Dinamo nije pronašao konačno rješenje za Anderlechtovu defenzivnu taktiku: "Stali su čvrsto na dvadesetak metara. Jednostavno nismo mogli proći taj zid".

"No, sada je situacija takva kakva je. Idemo dalje", zaključio je Badelj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!