Nogomet

Engleska - Brazil u Kataru

Vedran Attias • srijeda, 23.09.2009.
Engleska - Brazil u Kataru
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Peterostruki svjetski prvaci Brazil i Engleska koja je svoj jedini naslov svjetskih prvaka osvojila 1966. igrat će prijateljsku utakmicu u - Kataru...

Engleski izbornik Fabio Capello nije od onih koji samopouzdanje svoje reprezentacije diže pobjedama nad slabijim protivnicima pa će tako nakon utakmice s Nizozemskom njegova Engleska igrati prijateljsku utakmicu s Brazilom.

Engleska je prošle godine igrala prijateljske susrete s Njemačkom i Španjolskom, ove s Nizozemskom, a sada su na red došli Brazilci. "Igrati utakmicu s Brazilom će nam puno značiti jer ćemo više doznati o njima, ali i o sebi", poručio je Talijan.

Engleska i Brazil igrat će prijateljsku utakmicu 14. studenog u Dohi na stadionu koji prima 50.000 gledatelja kojih će sigurno točno toliko i biti.

Naravno, engleskim i brazilskim navijačima nije drago što se utakmica ne igra u jednoj od te dvije zemlje, no katarska ponuda bila je toliko primamljiva da je niti jedan savez nije mogao odbiti. Što reći; novcem se sve može kupiti, a u Kataru ga svakako ne manjka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!