Ostali sportovi

Boćari odlaze na SP u Francusku

Sportnet • petak, 25.09.2009.
Boćari odlaze na SP u Francusku

Hrvatska seniorska reprezentacija u sastavu Gianfranco Santoro, Ante Papak, Jure Maglić, Roland Marčelja i Sebastian Mrvčić pod vodstvom trenera izbornika Dinka Beakovića i pomoćnog trenera Čede Vukelića u ponedjeljak 28. rujna odlazi u Macon kod Lyona na Svjetsko prvenstvo...

Uz reprezentaciju putuju i Dragan Putica, član sportske komisije FIB-a, Boris Nadenić, međunarodni sudac, i Kristijan Lerner, fizioterapeut.

Reprezentaciji će se 30. rujna pridružiti i predsjednik Hrvatskog boćarskog saveza Šime Bulić i glavna tajnica Snježana Šimunović-Suknaić koji će nazočiti Kongresu FIB-a (Međunarodna boćarska federacija) kada će se izabrati i novi oredsjednik FIB.

Hrvatski boćarski savez je u budući rukovodeći sastav FIB-a delegirao i svoja četiri predstavnika i to Aleksandra Anzura, dosadašnjeg glavnog tajnika FIB-a za podpredsjednika FIB-a, Dragana Puticu i dalje za člana sportske komisije, Denisa Peršića za člana tehničke komisije te Marina Štefana za člana komisije za Međunarodna tehnička pravila.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!