Ostali sportovi

Španjolke zadnja šansa

Ivana Strahija • nedjelja, 27.09.2009.
Španjolke zadnja šansa

Još je jedan poraz iza naših odbojkašica na Europskom prvenstvu u Poljskoj. U subotu su izgubile od domaćih, osvojivši nešto više poena no u prvom susretu protiv Nizozemske, no to je još uvijek slabo.

Kako smo i najavili, Hrvatice će prolaz u drugi krug, što im je i cilj za ovo natjecanje, tražiti u nedjelju protiv Španjolske. Jako su daleko od onog kako su dogovorile igrati, a i situacija na tablici je loša, jer naše nemaju ni jedan osvojeni set.

Igrom nije zadovoljna ni kapetanica Maja Poljak, koja je rekla: "Nismo igrale dobro i daleko smo od prolaska među 12 najboljih."

Španjolke su do sad uzele dva seta, oba protiv Poljske prvog dana natjecanja. Poljak komentira: "Španjolke su nam zadnja šansa. Čine se slabijima od Poljske i Nizozemske, ali ćemo se morati svejedno dobro potruditi da ih pobijedimo."

Izbornik hrvatske reprezentacije Miroslav Aksentijević također je svjestan da nedjeljna borba na sve ili ništa neće biti laka: "Mi smo mlada ekipa, trenirali smo dobro i odlučno, no čini se da to nije dovoljno da bismo ugrozili ekipe poput Poljske. Imamo svojih svijetlih trenutaka, kad igramo odlično, no oni prekratko traju."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!